Tent Huren - Vanaf € 10 Per Dag Vindt ze hier

Gepubliceerd nov. 11, 21
6 min read

Tent Huwelijk Vindt ze hier

De bezorgtijden worden in overleg met de klant besproken, en het opbouwen en afbreken wordt op snelle en professionele wijze gedaan. De afhaaltijd wordt met de klant afgesproken op het moment dat onze medewerkers van Jumping Almere de tent bij u komen plaatsen. Zo hoeft u van tevoren niet al aan te geven hoe laat wij de tent kunnen ophalen (festival tent).

De bezorgers zorgen er bij het afhalen voor dat ze de tent snel afbreken zonder al te veel geluid te maken, zodat u ongestoord verder kunt genieten van uw evenement, of juist van de rust na het vertrek van uw gasten. Kortom: u hoeft alleen bij ons te bestellen en de rest regelen wij voor u! Evenement tenten Naast het huren van PE-tenten is het bij ons ook mogelijk om PVC-Evenement tenten te reserveren - grote tent huren.

Tentenverhuur Voor Al Je Evenementen Vindt hier

Opslag Tent Boek ze hierSlaaptenten Huren Voor Jouw Evenement Boek je hier
Huur Een Tent Voor Een Geslaagd Evenement Boek nuTentenverhuur - Alles Voor Uw Evenement Boek nu

Alle onderstaande PVC-Evenement tenten zijn gekeurd en zijn van brandvertragende kwaliteit (DIN 4102 B01). Om meer comfort en/of sfeer te creëren in de evenementtent is het mogelijk om deze met houten vloer, of houten systeemvloer te bestellen. Een houten vloer wordt rechtstreeks op de ondergrond geplaatst en kleine oneffenheden worden opgevuld.

Dit type ondergrond is het stevigst en geeft veel sfeer en comfort. Extra productopties Naast de partytent zelf, bieden wij ook veel aanvullende partyartikelen om de tent feestelijk aan te kleden en te voorzien van alle gemakken. Zo kunt u bij ons statafels en buffettafels huren, zodat de gasten hun eten en drinken kunnen neerzetten.

Tentenverhuur - Partyverhuur Boek ze hier

Ook verhuren wij verlichting om het feest ’s avonds van sfeer te voorzien. Ook verhuren wij popcorn-, suikerspin-, en hotdogmachines zodat u de gasten lekker eten aan kunt bieden. Voor het eten heeft u servies nodig, en ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres: borden, bestek, glazen, chafing dishes, u kunt het allemaal bij ons huren! En om het feest compleet te maken, kunt u bij ons ook terecht voor professionele geluidsapparatuur. Deze kunt u in de tent plaatsen, zodat u de hele avond gezellig kunt dansen op de door u gekozen muziek.

Gaat u binnenkort een evenement organiseren? Binnen ons ruime aanbod aan tenten en parasols vindt u zeker wat u zoekt! Wij helpen u natuurlijk graag bij de juiste tent of parasol uitzoeken. Voskuil Tentenverhuur Service is de specialist in het verhuren van tenten en parasols. Als er iets niet duidelijk is over één van onze tenten, voelt u zich dan vrij om contact met ons op te zoeken.

Huur Tent Vindt hier

00 Ideaal voor een tijdelijk evenement. Tenten zijn koppelbaar. Leverbaar in diverse maten. €95 (tent bruiloft). 00 Ideaal voor een tijdelijk evenement. Tenten zijn koppelbaar. Leverbaar in diverse maten. €105. 00 Ideaal voor een tijdelijk evenement. Tenten zijn koppelbaar. Leverbaar in diverse maten. €60. 00 Ideaal voor een tijdelijk evenement. Tenten zijn koppelbaar.

€95 (aluhal). 00 Ideaal voor een tijdelijk evenement. Tenten zijn koppelbaar. Leverbaar in diverse maten. €140. 00 Ideaal voor een tijdelijk evenement. Tenten zijn koppelbaar. Leverbaar in diverse maten. €175. 00 Ideaal voor een tijdelijk evenement. tenten zijn koppelbaar. Leverbaar in diverse maten. €27. 50 Noodverlichting op netstroom met accu (tekst uitgang).

Grote Party Tent Huren Boek nu

50 Gewichten om ook met slechter weer uw tent op zijn plek te houden. €39. 95 Parasol ecru 3×3 meter, voet apart te bestellen. €7. 50 Een parasol, de ideale zonwering! Parasols zijn compact en zeer gemakkelijk op te zetten. Partytenten of parasols huren Gaat u binnenkort een feest geven? Binnen ons ruime aanbod aan partytenten en parasols vindt u zeker wat u zoekt! Wij helpen u natuurlijk graag bij de juiste partytent uitzoeken.

Als er iets niet duidelijk is over één van onze partytenten, voelt u zich dan vrij om contact met ons op te zoeken. Welke verschillende partytenten kan u huren? Wanneer u een feest geeft of een evenement organiseert kan u uit veel dingen kiezen, zo ook welke partytent u wilt.

Luxe Tent Accommodaties Vindt hier

Wanneer u een tent wilt huren kan u kiezen voor een partytent en een parasol. Het grootste verschil hierbij is dat een partytent normaal gesproken veel groter is waardoor deze enorm geschikt is voor een feest. Een parasol is meer geschikt voor speciale feesten waarbij uw gasten bijvoorbeeld zitten in strandstoelen, Partytent huren Bij Voskuil Tentenverhuur Service verhuren wij verschillende soorten partytenten.

Zo is een mastertent over het algemeen geschikt voor feesten in de tuin en is een vip-musicdome geschikt voor bruiloften en bijzondere evenementen. Een Mastertent ziet er wellicht uit als een reguliere partytent. Echter zijn de partytenten van Mastertent van veel betere kwaliteit dan een huis tuin en keuken partytent.

Tent Bruiloft Vindt ze hier

Luxe Tent Accommodaties Boek nuTentenverhuur: Tenten Voor Events En Opslag Boek nu

Zo heeft u altijd een geschikte partytent die past bij het formaat van uw tuin. Niet alleen beschermt de Mastertent u van regen, ook beschermt de partytent u van zonlicht. stretchtent huren prijs. Zo kan een Mastertent op vrijwel elke gelegenheid neergezet worden, of u nou een BBQ heeft, een verjaardag of een leuke receptie.

Dit zorgt voor een leuke en feestelijke uitstraling. Zo is de tent perfect voor bijvoorbeeld een thematisch kinderfeest. Een white luxury tent is net als Mastertent een partytent, maar dan een stuk groter. Zo hebben wij white luxury tenten in de maten 10 x 16 en 10 x 10. De white luxury tent is geschikt voor grotere feesten of bruiloften.

Tenten Voor Evenementen - Creatieve Totaalaanpak Vindt ze hierEen wave/stretch is een enorm mooie tent, en qua grootte vergelijkbaar met de white luxury tent. Echter, is deze niet zo makkelijk in elkaar te zetten. Hierdoor betaalt u minder, maar zal het een uitdaging worden om de tent mooi strak te bevestigen. De VIP-musicdome is de crème de la crème van de partytenten.

Perfect dus voor grote evenementen of bruiloften! Benodigdheden partytent huren Met alleen een partytent bent u in de meeste gevallen voorzien. Echter, is het mogelijk dat onverhoopt toch veel regen wordt voorspeld of een heftige wind. Dan is het mogelijk om snel te schakelen door enkele benodigdheden te huren. Zo zijn gewichten nodig wanneer u een wat grote tent heeft zoals de dome of een white luxury tent.

Tent & Event - Tent Huren Boek hier

Een regengoot zal voorkomen dat er water tussen de tenten komt! Parasol verhuur Wij doen al 25 jaar aan parasol verhuur in verschillende maten. Zo hebben wij parasols die wat kleiner zijn en grote feestparasols zoals de party-sol (tent bruiloft). Wanneer u kleine parasols huurt raden wij aan om daar een parasolvoet bij te nemen zodat uw parasol stevig staat.

Mocht u er een kopen, dan bent u vaak €200 verder en dan moet u hem ook kunnen opbergen. Wanneer u bij ons een partytent huurt heeft u hier geen zorgen over! Online party tent verhuur in Amsterdam Op onze website kun je in alle rust kijken en vergelijken om erachter te komen welke partytenten het meest geschikt zijn voor jou.

Tent Bruiloft Vindt ze hier

U kunt dus niet alleen partytenten huren in Amsterdam, maar ook in bijvoorbeeld Rotterdam of Utrecht!. opslag tent.

Wij bouwen al onze tenten zelf op en af. Dit zit in de huurprijs inbegrepen. Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs? Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld. Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw? Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw.

Meer van Trendy

Navigation

Home

Latest Posts

Hondenharnas

Published Dec 08, 21
6 min read

Goedkope Satijn Stof

Published Dec 07, 21
6 min read

De Online Stoffenwinkel - Snel Wisselend

Published Dec 07, 21
6 min read